Foto gebouw Accountancy N.O.E.T.H.
Frequently Asked Questions
Hoe staat Accountancy N.O.E.T.H. tegenover informatisering?

Sedert lang gaan wij voluit voor de informatisering van ons kantoor. Wij zijn voorstander van het principe "Meer plezier met minder papier". Het goede oude klassement is (nog) geen verleden tijd, maar toch streven wij naar verdere digitale opslag. Hierbij is het veilig stellen van gegevens een topprioriteit. In samenspraak volgen wij hierin de wensen van de klant. De nodige gegevens kunnen doorgezonden worden via internet, of op een digitale drager (USB-stick, cdrom, diskette) bezorgd worden.
De wettelijke bewaartijden van documenten kunnen wij ten allen tijde garanderen.

Waar is de goede oude boekhouder van vroeger naartoe?

Ja, we kennen hem nog. Iemand die voornamelijk cijfers en tabellen inschreef in dikke boeken, en daarvoor meestal een potloodje gebruikte. Toegegeven: hij kon zijn klanten een mooie analyse van deze cijfers geven. Zijn uitleg klopte wel.
Maar die oude boekhouders sterven stilaan uit. De ondernemende klant wil vandaag een andere soort feedback van zijn boekhouder. Het is niet langer voldoende om interpretatie van getallen te geven. De klant verwacht een pro-actief advies, met toekomstgerichte informatie. De moderne accountant zal de klant kunnen adviseren bij het nemen van beslissingen voor morgen!

Werkt Accountancy N.O.E.T.H. altijd op dezelfde manier voor zijn klanten?

Ja en neen.
Onze basisprincipes betreffende kwalitatief en hoogstaand werk hanteren wij voor alle klanten. Van kleine zelfstandige tot middelgrote KMO, van vereniging tot handelaar, van privépersoon tot vrij beroep: quality first!
Maar ons aanbod voor de klanten gebeurt in samenspraak. Zo kan er bv. afgesproken worden dat de klant zelf aan- en verkoopfacturen inboekt. Dat kan een tijdbesparing opleveren.
Wij bieden dus geen standaardformule voor al onze klanten, en richten ons niet zozeer op een vast doelpubliek. We willen ons daarentegen profileren als modern accountantskantoor, met een aanbod van maatwerk voor al onze klanten.